maanantai 26. lokakuuta 2015

Päivä 8

Projekti on edennyt toiselle viikolleen. Työskentely on ollut toistaiseksi kuivaharjoittelua, sillä Jyväskylän datan prosessointi ja sivun rakentaminen on yhä kesken. Amerikan päässä tehdään ahkerasti töitä sen eteen, että sivustomme valmistuisi mahdollisimman pian: optimistisimpienkin arvioiden mukaan se saadaan testattavaksi vasta marraskuun toisella viikolla. Tämä on ollut todella harmittava yllätys, toivottavasti viivästyksestä ei aiheudu kovia aikataulupaineita projektin loppupäähän.

Onneksi ohjelman käyttöohjeet ovat kattavat (yleismanuaali 448 sivua!) ja sivustolta löytyvän Academy-osion sisältä löytyy varsin runsaasti materiaalia itseopiskeluun. Videotutoriaalit ja tallenteet aiemmista webinaareista tuovat vaihtelua näytöltä lukemiseen. Malttamattomana tässä silti odottaa sitä hetkeä, kun pääsee ohjelmaan konkreettisesti tutustumaan..

cHQ:n toimesta tullaan järjestämään käyttöönottoperehdytys meille projektissa mukana oleville. Epäselvää on vielä se, tuleeko kouluttajamme David Jyväskylään vai hoituuko koulutus webinaarien muodossa. 

Heitin ilmaan ajatuksen mahdollisesta tutustumismatkasta cHQ:n toimistolle tässä odotellessa, ja yllätyksekseni Janelta tulikin iloinen vastaus sisältäen kutsun Skotlannin toimistolle koulutettavaksi. Omat esimieheni ovat myötämielisiä ekskursiolle mikäli siitä on hyötyä projektille. Alkuinnostuksen jälkeen olen alkanut miettiä mahdollisen reissun järkevyyttä, mikään lomareissu siitä ei tulisi vaan kyse olisi todennäköisesti aika uuvuttavasta opintomatkasta. Jane siirsi asian eteenpäin Skotlannin toimistolle eikä sieltä ole viikonlopun aikana kuulunut mitään, nähtäväksi jää..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti